Médiaajánlat 
Találati statisztika
2011.08.-2012.08. Találatok száma: 839 746

Kiemelt partner FÜL
A kiemelt partner fül korlátozott. Könyvrendelés.hu oldalon maximum 5 partnernek van lehetősége kiemelt helyet lefoglalnia. Éves illetve féléves megjelenést biztosít.
Éves illetve féléves megjelenést biztosít. Kattintható közvetlen honlapra. Illetve igény szerint a Könyvrendelés.hu portálon belül aloldal, almenü megnyitását eredményezhet.
Éves díja: 90e Ft + áfa
Féléves díja: 50e Ft + áfa

Kiemelt partner DOBOZ
A partner DOBOZ egész évben biztosítja a folyamatos kommunikációt kiemelt módon. PR cikket, tudatformáló cikket, eseményt, sajtóközleményt gyűjthet össze. A megrendelő partner önállóan is tudja a Dobozban elhelyezett bannert, cikket változtatni egyéni adminisztrációs felületen. Egyeztetés alapján a Könyvrendelés.hu munkatársa is segít ezek precíz szerkesztésében. Korlátlan cikk megjelenés, saját adminisztrációs felület, állítható cikklistázás, RSS szolgáltatás, Facebook promóció. A cikkek a Könyvrendelés.hu hírfolyamában is megjelennek.
Éves díja: 40e Ft + áfa
Féléves díja: 60e Ft + áfa

PR cikk / könyvajánló
Egy-egy eseményt, közleményt, PR cikket, tájékoztató anyagot a Könyvrendelés.hu portálon keresztül is eljuttathatja a nagyközönségnek. Megjelenését szerkesztő kollégánk irányítja, Facebook kampánnyal egybekötve. RSS csatornába is belekerül. A cikk nem kerül törlésre, kategorizálva korlátlan megjelenést biztosít..
Egyszeri megjelenés díja: 12e Ft + áfa /cikk
 Hozzászólások

Még nincs hozzászólás. Legyen Ön az első!
Új hozzászólás:

Ellenőrző kód: Írja be a képen látható karaktereket a mezőbe!